Spaghetti met Varkenshaas in Rode Pestosaus

Geschreven op: 28 januari, 2008 door

Ingrediƫnten

  • Spaghetti
  • Olijfolie
  • 1 varkenshaas
  • 1 rode ui (gesnipperd)
  • 1 teentje knoflook
  • Rode pesto
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 250 gr champignons
  • 250 ml bouillon
  • 1 thl basilicum (diepvries)
  • 250 ml creme fraiche
  • Peper en zout
  • Parmezaanse kaas

Ingrediƫnten

Snijd de varkenshaas in blokjes kruid met peper en zout en bak even aan in de olie, haal ze uit de pan en houd warm onder folie. Fruit de ui in het overgebleven bakvet en pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak deze kort mee, 2 ruime eetlepels rode pesto erbij en de tomatenpuree en dit ook kort meebakken. Blus af met bouillon en voeg de basilicumen en de creme fraiche toe. Warm het geheel goed door en doe de varkenshaas terug in de pan. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing en dien op met de saus. Strooi er voor het opdienen wat parmezaan over.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.