Spaghetti met ham en champignons

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingrediƫnten

  • Spaghetti of andere pasta
  • 1 uitje
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gr champignons
  • 1 gegrilde beenham 300 gr (supermarkt)
  • 1 bekertje creme fraiche 200 ml
  • 1 bakje roomkaas met kruiden 150 ml
  • 2 theel drinkbouillonpoeder
  • 3 theel pesto
  • 100 ml witte wijn
  • 150 ml warm water
  • 1 eetl basilicum vers of diepvries

Bereidingswijze

Snij het hammetje in plakken en daarna in dunne reepjes, schil en snipper het uitje, en maak de knoflook schoon.Bak het uitje glazig en doe de knoflook erbij. Snij de champignons in plakjes en doe deze erbij met een snufje zout en de pesto, dan laat je dit op half hoog vuur een min of vijf even smoren. Doe de bouillonpoeder erover en voeg de hamreepjes toe. Voeg de wijn, water,cremefraiche en kruiden kaas toe en roer het geheel goed om. Het laatste doe je basilicum erbij en warm alles goed door. Kook de spaghetti of pasta volgens de gebruiksaanwijzing en serveer de saus er bij.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.