Spaghetti Carbonara

Geschreven op: 13 november, 2008 door
Spaghetti-Carbonara

Ingrediƫnten

  • Spaghetti
  • 250 gr gerookte spekreepjes
  • 150 ml slagroom
  • 150 gr geraspte parmezaan
  • 2 eieren
  • 100 ml witte wijn
  • Peper uit de molen

Bereidingswijze

Bak de spekreepjes lekker knapperig, en blus af met witte wijn. Klop de eieren door de slagroom voeg de parmezaan toe en doe hier wat peper bij. Kook de spaghetti en giet deze af, doe de spekreepjes erdoor en haal de pan van het vuur. Meng snel de slagroom met eieren en kaas door de spaghetti en dien snel op. Strooi er eventueel nog wat parmezaanse kaas over.

Samenvatting:
recipe image
Recept naam:
Spaghetti Carbonara
Auteur
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal:
Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

2 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.